Kategorie: Pracovní právo / Způsobení škody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
mám dotaz ohledně bezpečnosti pracoviště. V právu se nevyznám no vůbec. Pracuji jako brigádník a za úkol jsem dostal strhat azbestovou izolaci ze stěny starého skladu. Nedostal jsem žádné ochranné oblečení nic, a to nemluvím o skladování azbestu určeného k likvidaci. Leží na dvoře pod širým nebem. Na internetu jsem se dočetl že tím porušují zákon a já bych proti tomu chtěl něco udělat, už kvůli tomu že se sám cítím být poškozen. Poradí někdo jak postupovat, kde začít? A je to vůbec tak závažné abych podnikal nějaké další kroky, nebo nad tím mám jen mávnout rukou?
Mockrát děkuju za jakoukoliv odpověď
Václav Šíp
Dobrý den, tohle řeší oblastní inspektorát práce. Pokud jim prokáží porušení bezpečnosti práce, pak mohou dostat pokutu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com