Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Telefon určený k reklamaci zakoupený po internetu, jsem odeslala prostřednictvím ČP. Balík jsem při podání na poště chtěla pojistit, ale velikost balíčku údajně neodpovídala potřebným rozměrům pro pojištění. Bez nabídky dalších možností zajištění zásilky, pracovnice balík přijala a odeslala prostřednictvím služby rekomando. Balík nebyl firmě doručen ani po uplynutí doby 28 dnů na doručení zásilky. Podali jsme proto žádost na vyřízení reklamace, která zatím trvá. Telefon byl v hodnotě 2000Kč, při uznání reklamace nám údajně pošta vyplatí částku za ztrátu „dopisu“ 500Kč. Tyto praktiky ČP mi přijdou opravdu směšné, je mi jasné, že kdybych balíček zvětšila a pojistila (mimochodem cena odpovídá cca 56 Kč na 1000 Kč hodnoty balíku, tedy v mém případě by převyšovala min. 150 Kč za doručení onoho balíčku), k této ztrátě by zajisté nedošlo! Můj dotaz je kam podat stížnost ohledně nesplnění smluvních podmínek pro dodání svěřené zásilky Českou poštou. Za odpověď předem děkuji.
Dobrý den, adresujte ji přímo na generální ředitelství České pošty, ale žádný zásadní posun ve věci raději neočekávejte.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com