Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,můj přítel se už dva roky marně pokouší o dohodu s manželkou,se kterou se chce rozvést.Ona nekomunikuje a když už,tak mu vyhrožuje,že pokud on nepřistoupí na podmínky,které si určila,tak že ho do měsíce zničí.Na majetku se ještě nějak dohodli,ovšem ona chce 5 tisíc výživné a přítel nabízí 3 tisíce.Asi je patrné,že o smluvený rozvod v tomto případě nepůjde,takže co dál?Nebydlí spolu,přítel denně dojíždí za dcerou a platí veškerou režii,týkající se bytu.Přítel má strach,že pokud jí nevyhoví,nebude mu půjčovat dceru.Děkuji.
Dobrý den. Má přítelkyně se chce rozvést ale stále mi tvrdí,že ji to manžel nechce podepsat. Trvá to už několik let a já si myslím,že to tak docela není pravda. Ona tvrdí,že mají společně nabytý majetek ale znám spoustu lidí co se rozvedli a o majetek se jednalo až po rozvodu. Jak to prosím teda je jak jeden nesouhlasí s rovozdem tak je prostě nerozvedou nebo mi přítelkyně lže a vůbec se rozvádět nechce?
Pokud se chce s manželkou rozvést nechť podá návrh na rozvod sám. Soud pak bude zkoumat, zda došlo k hlubokému a trvalému rozvratu manželství a pokud nabude dojmu, že tomu tak je, manželství rozvede (předtím upraví poměr k dítěti po dobu po rozvodu) i bez souhlasu druhé strany.
Pokud jde o dítě a nejste schopni se spolu rozumně domluvit bude nejlépe, když si necháte výživné i styk s dítětem upravit rovněž soudní cestou.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com