Exekuce od HZP - fórum

Kategorie: Občanské právo / Pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Exekuce od HZP

Veronika Gelatková, 31.07.2008 22:19:26

Před týdnem jsem se doslechla že je na mne exekuce od své matky ke které jsem přišla na návštěvu a už u ní asi 6.let nežiju volala jsem exekutorovi a ptala jem se zda si mne nespletly protože jsem nechápala o co jde.Ten mi zdělil že jsem dlužná na pojistném a že jsem nereagovala na dopisi a obsílky.Jenže mne nic nikdy nepřišlo protože je posílaly na adresu mé matky a paní pošťačka je škrtala a posílala spět.Pojišťovna mne nikdy o dluhu či nedoplatku neinformovala.Přesto jsem oblítala ůřady a doložila papíry stím kde jsem byla vedená ÚP-mateřská a td.Na pojišťovně mne pai řekla že mi do spisu nic dopsat nemůže protože jsem již ujiné pojišťovny.Eksekutor mi zdělil že mám zaplatit 35000kč.Když jem se přehlašoala na jinou pojišťovnu telefonicky jsem se informovala zda je nše vpořádku a paní mi zdělila že ano.Můžu se nějak bránit nevím co můžužu dělat? Je možné aby posílaly dopisi na starou adresu když jsem jim změnu bydliště hlásila.To mi nemohli dát vědět?Můžu se bránit ? jestly ano jak?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »