Plná moc - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Plná moc

Lenka, 11.08.2008 19:10:19

Zdravím všechny.
zájímalo by mne, jestli když mám plnou moc na spravování hypotéky bývalého manžela, jestli mi jeho negativní přístup k placení a jednání s bankou může ohrozit jednou půjčku vlastní(hypotéční). Byt je jeho, mám jen v bance podpisové vzory a tím pádem i podepsanou plnou moc...
Nerada bych do budoucna doplatila na mou ochotu....
Dík Lenka

Re: Plná moc

Mgr. Oldřich Topka, 22.08.2008 16:07:45

Dobrý den, na to se musíte zeptat bankéřů, ti o hypotéce rozhodují.

Plná moc

Denisa, 31.07.2008 11:38:57

Dobrý den, je možné zplnomocnit 2 osoby, aby se obě mohly účasnit dědického řízení u notáře?
Děkuji

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 31.07.2008 11:44:16

Dobrý den,
ano, možné to je, ale doporučuji každé osobě přesně vymezit, k čemu je oprávněna. Nebo se Vám může stát, že se tyto osoby dostanou do sporu o to, co kdo z nich je oprávněn rozhodnout a jak.

Denisa, 31.07.2008 12:10:42

Děkuji za rychlou odpověď. Náš dědeček dostal totiž předvolání k notáři na Slovensko. Sám se tam však nemůže ze zdravotních důvodů dostavit. A my, jelikož nevíme, co nás tam čeká, bychom s manželem chtěli být u tohoto jednání oba. Je to tak jistější. Na stejnou ootázku jsem však dostala ráno od notářky odpověď, že se zplnomocňuje jen jedna osoba.

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 12.08.2008 15:27:01

Abyste mohli být oba účastni jednání, nepotřebujete oba plnou moc.

Denisa, 31.07.2008 12:19:41

Kde bych prosím tuto možnost našla tedy napsánu, abych případně mohla notáři ukázat, že může zplnomocnit 2 osoby. Velmi děkuji.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »