Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Zdravím všechny.
zájímalo by mne, jestli když mám plnou moc na spravování hypotéky bývalého manžela, jestli mi jeho negativní přístup k placení a jednání s bankou může ohrozit jednou půjčku vlastní(hypotéční). Byt je jeho, mám jen v bance podpisové vzory a tím pádem i podepsanou plnou moc...
Nerada bych do budoucna doplatila na mou ochotu....
Dík Lenka
Dobrý den, na to se musíte zeptat bankéřů, ti o hypotéce rozhodují.
Dobrý den, je možné zplnomocnit 2 osoby, aby se obě mohly účasnit dědického řízení u notáře?
Děkuji
Dobrý den,
ano, možné to je, ale doporučuji každé osobě přesně vymezit, k čemu je oprávněna. Nebo se Vám může stát, že se tyto osoby dostanou do sporu o to, co kdo z nich je oprávněn rozhodnout a jak.
Děkuji za rychlou odpověď. Náš dědeček dostal totiž předvolání k notáři na Slovensko. Sám se tam však nemůže ze zdravotních důvodů dostavit. A my, jelikož nevíme, co nás tam čeká, bychom s manželem chtěli být u tohoto jednání oba. Je to tak jistější. Na stejnou ootázku jsem však dostala ráno od notářky odpověď, že se zplnomocňuje jen jedna osoba.
Abyste mohli být oba účastni jednání, nepotřebujete oba plnou moc.
Kde bych prosím tuto možnost našla tedy napsánu, abych případně mohla notáři ukázat, že může zplnomocnit 2 osoby. Velmi děkuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com