Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
chci se zeptat 28.3.2008 jsem utrpěla pracovní úraz a zaměstnavatel mi dal v době neschopnosti podepsat dohodu o změně pracovní smlouvy o které tvrdil, že je jen formalitou a já ji podepsala a nevšimla si, že je jen do 20.12.2008 a je na dobu určitou.Ještě stále jsem v neschopnosti.Je tato smlouva platná,navíc je na ní uvedeno chybně trvalé bydliště, a kdo mi v případě, že budu nadále nemocná bude platit nemocenskou a kdy mi má jí proplatit dovolenou a odškodnění za pracovní úraz, navíc pokud mi zůstanou trvalé následky, jak postupovat díky za odpověd Secká
Každý si má přečíst to, co podepisuje.
Smlouva je platná (chybné uvedení trvalého bydliště není podstatné). Nemocenskou Vám bude nadále platit stát a vyplácet zaměstnavatel i po 20. 12. 2008.
Dovolenou by Vám měl proplatit po 20. 12. 2008.
Na odškodnění za pracovní úraz nemá skončení pracovního poměru vliv.
Dobrý den,
má zaměstnavatel právo na dodatek k pracovní smlouvě ve znění: změna výkonu práce - firma, adresa do ukončení nájemní smlouvy ?
Jedná se o ukončení nájemní smlouvy asi za 2 roky. Je to ta, že by potom nemusel vyplatit odstupné pokud nebudu souhlasit s novým místem pracoviště?
Musím dodatek podepsat?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud by se zaměstnavatel stěhoval a nemohl by Vám nadále přidělovat práci v místě, které bylo sjednáno, pak se na tom buď dohodnete anebo půjde o překážku na jeho straně a může Vám dát výpověď. V tom případě vzniká nárok na 3-násobné odstupné.
Dodatek je změnou smlouvy, kterou musí dobrovolně odsouhlasit její účastníci. Takže dodatek podepisovat nemusíte.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com