Přístup k nemovitosti - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Přístup k nemovitosti

Radka Hudská, 26.07.2008 20:58:47

Dobrý den,
koupil jsme RD přes RK, která nás neinformovala, že přístup k nemovitosti je podílovým vlastnictvím až když jsme složili zálohu. Přístup k RD je možný dvěmi způsoby cesta A/ 60% ve vlastnictví soukromé os., se kterou mám domluvené věcné břemeno pro užívání, 5% soused, který si nepřeje abychm jeho 15m2 použili pro přejezd autem zbylých 35% je mých napůl s dalším sousedem- s tím mám smlouvu o užívání, kde mi povoluje užívat pozemek i k přejezdu autem. B/ tentýž pozemek napůl se sousedem, kde já mám 1/2a sousedé jako manželé každý 1/4 a kousek kde vlastním 1/3, ti stejní manželé dohr. 1/3 a další manželé1/3, ale který nemá požadovanou šíři pro průjezd autem. Sousedi se kterými mám spoluvlastnické podíly mi neumožní příjezd autem, ale vyjma mě si domů autem jezdí každý a o vyrovnání podílů slyšet také nechtějí. Je mi nějak pomoci? Větší nákupy vozíme na kolečku ze zahrady cca 60m do kopce a stejně tak i dřevo na topení. Sousedé jenž mají1/2 a 1/3 využívají bezpr.cestu A/ Díky

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »