Ochrana spotřebitele - sekačka na trávu - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Ochrana spotřebitele - sekačka na trávu

Jitka Herwigová, 24.07.2008 15:28:41

Dobrý den,
prosím o radu, jak dále postupovat..

Koupila jsem si v OBY Chodov sekačku na trávu j(12 tis Kč), vybrala vhodný typ sekačky dle kritérií (informace z webu a od kolegů, svah, rozměr pozemku, atd..) a pracovník OBY mi doporučil vhodný typ sekačky i olej, který jsem koupila na místě. Postupovala jsem dle manuálu, respektovala všechny rady a složila sekačku, po pár minutách sekačka nefungovala, vypadala, jako by se přehřál motor.. Ověřila jsem dle manuálu množství oleje v sekačce a nasla chybu v manuálu: V uvodní sekci Manuálu v kapitole Co delat pred uvedením do provozu bylo chybně uvedeno množství oleje (pod šipku Full, což bylo cca 2 cm) a vzadu v manualu jsem objevila v kapitole Olej, ze se ma dolit 2 dcl oleje. Reklamaci mi v OBY vyrobce neuznal, novy motor stoji 10 tis Kč.

Prosím o radu - jedná se o mou chybu, kdyz jsem respektovala manuál, či jak dál postupovat?

Mnohokrát děkuji,
Jitka Herwigová

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »