Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
V mém vlastnictví jsou 3/4 nemovitosti-/1/4 má dcera/Svou část chci darovat manželovi.Manžel nemá žádné děti,jen 2sestry.Je možné,aby závětí určil,že jeho nemovitost zdědí moje dcera?Dcera s námi nebydlí.Děkuji Borochovská
Dobrý den,
jestliže manželovi darujete onu 3/4 nemovitosti, může ten poté určit v závěti jako jediného dědice Vaší dceru.
Jen upozorňuji, že nikdy nemáte šanci zjistit, zda takovou závěť opravdu napsal, resp. i když Vám ji ukáže napsanou, že ji hned poté nezničí nebo nesepíše jinou.
Jestliže chcete opravdu zabezpečit svou dceru, raději to darujte jí a např. si zřiďte v domě věcné břemeno doživotního bydlení. Nebo to nechte jako to je a dcera by měla alespoň podíl na domě.
Dášenko, moc a moc
mě to bolí, je to smutná zkušenost ..., je nějaká špatná doba - víš, jak to mám s bráchou - Kája se neurazí - je to prima kluk - a tak přesto: ...... Tvoje báječná holka s báječnou vnučnkou by to prostě v Tvým srdíčku měly vyhrát - nebo dostat - je to blbý. ....ale je to mnou ověřenej smutej fakt .... !! pa, Hasajda
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com