náhrada škody způsobená provozní činností banky - na základě hypotéky - tj. věc spadá do obchodního práva - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

náhrada škody způsobená provozní činností banky - na základě hypotéky - tj. věc spadá do obchodního práva

Pavel Stránský, 22.07.2008 16:32:21

Dobrý den, byla mi způsobena škoda provozní činností banky - zastavena nemovist- ve prospěch banky, bez mého vědomí, na základě tr. činu podvodu. Mohu po bance požadovat náhradu škody, neboť nemovitost nešla prodat ani pronajmout (dle bodů zást. smlouvy banka ukládá spoustu povinností, v podstatě zasahuje do práv vlastníka nemovitosti a určuje za jakých podmínek tento s ní může dále nakládat - po dobu trvání zástavního práva pro banku, zástavní právo bylo vloženo na základě trestného činu podvodu, o zástavě nemovitosti jsem jako vlastník byl obeznámen až sdělení katastru. Odpovídá banka za škodu způsobenou provozní činností, v jaké výši mohu škodu požadovat - je možno s takovou žalobou uspět - v minulosti jsem nemovitost pronajímal, chtěl jsem ji prodat.Banka hypotéku, na zákl.které byla zástava vložena do KN, zpracovala nekvalitně, kdyby byli její zaměstnanci pečlivější a svědomitější museli přijít na to, že je zde mnoho nesrovnalostí. Děkuji za odpověď

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »