Trvalý pobyt - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Zrušení nájemní smlouvy

Ilona Pavlíková, 25.07.2008 09:30:48

Dobrý den,
nevím si rady v současné situaci. Po rozvodu jsem zůstala bydlet v domku rodičů bývalého manžela, on se odstěhoval. S rodiči bývalého manžela jsem sepsala nájemní smlouvu, bohužel na dobu neurčitou, a tím jsem ztratila nárok na získání obecního bytu. Nyní jsem si našla podnájem, mám novou nájemní smlouvu na dobu určitou. Chtěla bych si podat žádost o obecní byt. nevím jakým způsobem zrušit nájemní smlouvu s rodiči bývalého manžela. Také nevím jak to udělat s trvalým bydlištěm. V nové nájemní smlouvě stojí, že v současném bydlišti to nelze, a u bývalých tchánů si nechat trvalé bydliště nechci. Jak bych měla tuto situaci řešit? Jsem sama s dvěma dcerami 14 a 15 let.
Děkuji předem za Vaši radu a přeji hezký den.
Ilona Pavlíková

Trvalý pobyt

Vitezslav Hanacek, 14.07.2008 15:36:22

Musí mít někde občan trvalý pobyt?Pokud se někde odhlásí z trvalého bydliště a nikde nepřihlásí.Je to právně možné?
děkuji Hanáček V.

Re: Trvalý pobyt

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 18.07.2008 14:29:24

Dobrý den,
každý občan musí být někde zaregistrován. Jestliže se ohlásíte a neuvedete novou adresu, budete zapsán na adresu obecního úřadu.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »