závěť - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

závěť

Lucie Jůchová, 09.07.2008 16:54:25

dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na radu,jak bych měla postupovat,když bych chtěla sepsat závěť nebo posední vůli ohledně svého dnes skoro čtyřletého syna,aby byl v případě,že by se mi něco stalo nebo bych zemřela,svěřen do výhradní péče mojí matce(jeho babičce)?Jeho otec o něj nikdy nejevil pořádně zájem,od ledna minulého roku se o něj přestal zajímat úplně,můj syn svého otce v podstatě nezná,protože ten výhradně za ním chodil když spal(odstěhovali jsme se od něj když bylo malému půl roku).Otec malého je závislý na automatech,bere drogy,pořádně ani nepracoval,až teď pracuje protože musí-byl u soudu protože nepatil výživné na mého syna i na syna,kterého má se svou bývalou manželkou,u mě má dluh skoro 20 tisíc,u bývalé manželky přes 30 tisíc,zatím nevím jak se domáhat dluhu,který u mě má na výživném!!!Nechci,aby se můj syn dostal k němu,když bych náhodou zemřela,tak bych to chtěla nějak upravit,aby byl svěřen mojí matce,kterou má hrozně rád,druhou babičku z otcovy strany nezná.děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »