Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat na radu,jak bych měla postupovat,když bych chtěla sepsat závěť nebo posední vůli ohledně svého dnes skoro čtyřletého syna,aby byl v případě,že by se mi něco stalo nebo bych zemřela,svěřen do výhradní péče mojí matce(jeho babičce)?Jeho otec o něj nikdy nejevil pořádně zájem,od ledna minulého roku se o něj přestal zajímat úplně,můj syn svého otce v podstatě nezná,protože ten výhradně za ním chodil když spal(odstěhovali jsme se od něj když bylo malému půl roku).Otec malého je závislý na automatech,bere drogy,pořádně ani nepracoval,až teď pracuje protože musí-byl u soudu protože nepatil výživné na mého syna i na syna,kterého má se svou bývalou manželkou,u mě má dluh skoro 20 tisíc,u bývalé manželky přes 30 tisíc,zatím nevím jak se domáhat dluhu,který u mě má na výživném!!!Nechci,aby se můj syn dostal k němu,když bych náhodou zemřela,tak bych to chtěla nějak upravit,aby byl svěřen mojí matce,kterou má hrozně rád,druhou babičku z otcovy strany nezná.děkuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com