Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,pracuji ve státní správě a v roce 2006 jsem dostala 9.platovou třídu.Protože mám pouze střední školu,tak mi byly na základě nařízení vlády č.330/2003 a katalogu prací ubrány 2 roky praxe.Ale od 1.1.2007 platí nařízení vlády č.564/2006 Sb.,které upravuje kvalifikační předpoklady a pro 9.platovou třídu je potřeba buď vyšší odborná škola nebo střední škola s maturitou,což splňuji.
Měl by mi zaměstnavatel vrátit 2 roky praxe?Bohužel jsem toto zjistila až dnes a zajímalo by mě,zda by mi měl zaměstnavatel doplatit i peníze,o které jsem přišla od ledna 2007 tím, že mi sebrali 2 roky praxe a případně jak bych to měla řešit.
Předem děkuji za odpověď
Dobrý den, v přechodném ustanovení §10 nař.vl.č. 564/2006 Sb., je stanoveno, že podle tohoto nařízení se ke dni nabytí jeho účinnosti určí plat také zaměstnancům, jejichž pracovní poměr vznikl před 1. lednem 2007.
Tudíž to, o čem píšete mělo být zohledněno. Projednejte věc na personálním odboru Vašeho úřadu nebo u nadřízených.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com