internetový obchod - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

internetový obchod

Hana trnadová, 09.07.2008 10:39:29

Dobrý den,
přes internetový obchod jsem si koupila mobilní telefon.Po jeho dodání a vyzkoušení jsem shledala závadu.Jelikož sídlo internetového obchodu není v místě mého bydliště snažila jsem se druhý den dovolat na číslo pro reklamace,ale marně.Proto jsem navštívila v místě bydliště autorizovaný servis značky mobilního telefonu, kde mi jejich pracovník sdělil, že tento mobil není určený pro náš trh a na záruční list, který jsem obdržela s mobilním telefonem mi to nikde neopraví.Proto jsem mobilní telefon se žádostí o odstoupení od kupní smlouvy zaslala zpět v zákonné době(14 dnů).Již uplynula reklamační doba a peníze za mobilní telefon jsem neobdržela.Mezitím jsem zjistila,z výpisu z veřejné části Živnostenského rejstříku, že majiteli internetového obchodu zanikla živnost.Prosím Vás můžete mi poradit jak mám dál postupovat, abych získala peníze zpět. Děkuji

Re: internetový obchod

Mgr. Oldřich Topka, 11.07.2008 12:35:06

Dobrý den, pokud jste se nedohodli nebo odmítá věc řešit nebo je nedostupný, pak musíte podat žalobu o zaplacení. Jedině soud vydá rozhodnutí, které potom (když nesplní uloženou povinnost) můžete vymáhat a to třeba i exekučně.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »