Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
přes internetový obchod jsem si koupila mobilní telefon.Po jeho dodání a vyzkoušení jsem shledala závadu.Jelikož sídlo internetového obchodu není v místě mého bydliště snažila jsem se druhý den dovolat na číslo pro reklamace,ale marně.Proto jsem navštívila v místě bydliště autorizovaný servis značky mobilního telefonu, kde mi jejich pracovník sdělil, že tento mobil není určený pro náš trh a na záruční list, který jsem obdržela s mobilním telefonem mi to nikde neopraví.Proto jsem mobilní telefon se žádostí o odstoupení od kupní smlouvy zaslala zpět v zákonné době(14 dnů).Již uplynula reklamační doba a peníze za mobilní telefon jsem neobdržela.Mezitím jsem zjistila,z výpisu z veřejné části Živnostenského rejstříku, že majiteli internetového obchodu zanikla živnost.Prosím Vás můžete mi poradit jak mám dál postupovat, abych získala peníze zpět. Děkuji
Dobrý den, pokud jste se nedohodli nebo odmítá věc řešit nebo je nedostupný, pak musíte podat žalobu o zaplacení. Jedině soud vydá rozhodnutí, které potom (když nesplní uloženou povinnost) můžete vymáhat a to třeba i exekučně.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com