Realitni kancelar a jeji provize. - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Realitni kancelar a jeji provize.

Jiri Peterka, 01.10.2007 14:59:19

Dobry den,

mam zde obecny dotaz. Byl jsem na prohlidce nemovitosti. Pred prohlidkou podepsal obvykle lejstro, ze nemuzu tuto nemovitost koupit bez realitni kancelare (ani za pomoci treti osoby). Z duvodu vyse provize, jsem odstoupil od koupe. Nicmene me sestre se ona zahrada libila, zakoupili ji (bez realtni kancelare, nebot v mem pripade vzala realitka bez vedomi inzerenta jeho inzerat a nabidla na inzertnim serveru). Nyni se mi po tydnu ozvala pani z Realitni kancelare, kde me neprimo nazvala podrazakem + ze me uvede na jakousi cernou listinu ci co(a to doslova) a domaha se zaplaceni provize (byt majitelem zahrady nejsem ja, nybrz sestra + jeji manzel, kteri zahradu budou vyuzivat). Jak se v tomto pripade branit (klidne poskytnu citace ze smluv i z emailove komunikace).

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »