Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,
mam zde obecny dotaz. Byl jsem na prohlidce nemovitosti. Pred prohlidkou podepsal obvykle lejstro, ze nemuzu tuto nemovitost koupit bez realitni kancelare (ani za pomoci treti osoby). Z duvodu vyse provize, jsem odstoupil od koupe. Nicmene me sestre se ona zahrada libila, zakoupili ji (bez realtni kancelare, nebot v mem pripade vzala realitka bez vedomi inzerenta jeho inzerat a nabidla na inzertnim serveru). Nyni se mi po tydnu ozvala pani z Realitni kancelare, kde me neprimo nazvala podrazakem + ze me uvede na jakousi cernou listinu ci co(a to doslova) a domaha se zaplaceni provize (byt majitelem zahrady nejsem ja, nybrz sestra + jeji manzel, kteri zahradu budou vyuzivat). Jak se v tomto pripade branit (klidne poskytnu citace ze smluv i z emailove komunikace).
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com