Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím o radu v následující věci.
Zaměstnavatel mi v rámci plnění pracovních povinností poskytl služební vozidlo - také k soukromým účelům. Při jízdě do zaměstnání jsem vlastní nepozorností naboural do vozidla které předemnou náhle zastavilo. (Škoda na druhém vozidle byla hrazena ze zákonného pojištění zaměstnavatele). Vozidlo zaměstnavatele nebylo pojištěno.Vyčíslená škoda v autorizovaném servisu byla cca 90 000,- Kč.Po dohodě byly na opravu dodány neoriginální díly - fa.za opravu 40 000,- Kč.Pořizovací cena nového vozu v roce 2001 byla 370 500,- Kč. V době nehody v březnu 2008 mělo najeto 253 000 km.Nyní zaměstnavatel po mně požaduje uhradit opravu vozidla - tj.fakturovanou částku 40.000,- Kč. Má zaměstnavatel nárok na celou částku nebo došlo opravou k zhodnocení vozidla a měl by se 10,20,30 procenty z fa.částky spolupodílet na opravě? Prosím o radu jak mám v této věci postupovat.
Děkuji Vám za odpověď.
B.Vrána
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com