Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Pomožte prosím.V januári 2008 som vyplatil zájazd do Spanielska na ktorý sme mali ísť 5.7.2008 avsak nestalo sa tak pretoze sprostredkovatelská kancelária CK Medea Travel Agency neuhradila túto sumu na účet Kancelárie Mile tak ziadam kanceláriu CK Medea Travel Agency o vrátenie plnej výšky ceny uhradenej za zajazd
mám pocit ze tie peniaze uz nikdy neuvidím.Ako možem v tejto záležitosti postupovať?Opetovne som CK vyzval k uhradeniu sumy 64 480czk povedali mi viac krát ze tak ucinia avsak bezvýsledne.Políciu som uz informoval a dnes som sa náhodou z webu dozvedel ze niesom sám koho kancelária podviedla.Všetky dokumenty a pokladničný blok mám ale neviem co dalej.V stredu2.7.2008 som mal prísť po túto sumu do CK o co ma žiadali mailom avsak peniaze nemali v hotovosti a mam pocit ze ani mať nebudú.Požiadali ma o moje číslo bankového účtu že mi to do troch dní pošlu.No neverím tomu že tak učinia..
Ďakujem moc
S pozdravom,
Gabriel Gajdzik
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com