Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
zaregistroval jsem si domenu s obecnym nazvem systemu na NIC.cz. Po nekolika letech mne zaluje nemecka firma, ktera pouziva stejnou domenu s priponou .de, abych ji zadarmo prevedl svou ceskou domenu, protoze ji nepouzivam a proto nepotrebuji a mam ji pry pouze pro poskozovani obchodnich zajmu nemecke firmy.
Je to pravne spravne?
Dobrý den,
to lze těžko říci. Záleží na tom, z jakého důvodu a v jaké době jste si tuto doménu zaregistroval. Jestliže se věc již ve stádiu žaloby (jak jste uvedl), obraťte se na advokáta.
Dobry den,
mam dotaz, mam nazev sveho internetoveho obchodu podle me prezdivky plus nazev toho v cem podnikam {www.hamletovygumy.net], je to velice netradicni nazev, ale jsem diky nemu velice znamy. Nekdo chce, abych prisel o zakazniky, a proto udelal stejny nazev, ale domenu .CZ [www.hamletovygumy.cz] a na tyto stranky napsal PROVOZOVNA ZRUSENA. Psal jsem mu meil, jestli tu domenu nechce prenechat, neodpovedel a navic jeste pripsal na tyto stranky PROSIM NEVOLEJTE {napsal jsem mu totiz, ze mi lide stejne volaji, kdyz si prectou, ze provozovna byla zrusena] .Da se to napadnout dle zakona?? Nikdy ten dotycny nic neprodaval. Vim jen jmeno a adresu dotycneho. Je zrejme, ze mu jde o to me poskodit, nejsem si vedom, ze bychom se nekdy setkali.
Predem dekuji za radu,
Hamlet
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com