Dohoda o pracovní činnosti - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

narok na odstupne

Blanka Novakova, 04.07.2008 15:02:55

Dobry den,
v dubnu (po roce) mi byla prodlouzena pracovni smlouva opet na dobu urcitou na 1 rok.Firma se momentalne dostala do fin. problemu a bylo mi receno,ze mam odejit az si najdu praci.Chtela bych vedet,kdyz mam po 2 za sebou pracovni smlouvu na dobu urcitou zda mam narok na odstupne?
dekuji
Blanka Novakova

Re: narok na odstupne

Mgr. Oldřich Topka, 04.07.2008 15:16:12

Dobrý den, to s tím nemá co dělat. Pokud dostanete výpověď z organizačních důvodů nebo se na skončení PP ze stejného důvodu dohodnete, pak Vám 3-násobné odstupné náležet bude.

Dohoda o pracovní činnosti

aleš, 04.07.2008 09:06:39

Dobrý den,

mám uzavřenou dohodu o pracovní činnosti, ale také jsem hlášen na ÚP, chtěl bych se zeptat, kdo za mě platí soc. a zdravotní poj.,jestliže zaměstnavatel mi to strhne z DPČ či úřad práce. Děkuji.

Re: Dohoda o pracovní činnosti

Mgr. Oldřich Topka, 04.07.2008 15:14:02

Dobrý den, jste na ÚP, byl Vám tedy přidělen referent. Takové věci tedy máte řešit především s tímto úředníkem. ZP platí stát i zaměstnavatel, SP jen zaměstnavatel.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »