Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou o radu.Bydlíme s manželem a sedmiletou dcerou téměř rok v bytovce. Ještě donedávne jsme měli pocit, že je vše v pořádku, než zazvonila paní sousedka, která bydlí pod námi a křičela na mě, abychom tak nedupali,že se to nedá vydržet.Byla jsem velmi překvapená, protože jsem si nebyla vědoma, že jsme tak hluční.Žádné párty nepořádáme, návštěvy si nevodíme, hudbu si nahlas nepouštíme,dodržujeme noční klid,domů chodíme kolem 17:00hod. a dcera si hraje v pokojíčku, občas proběhne za mnou do kuchyně.Začali jsme chodit pomalu po špičkách,dceři jsem vyvětlila, že jsme v bytovce.Víc už nedokážu udělat.Tato situace se opakovala a p.sousedku na nás opět řvala,že dupeme jako "cikáni".
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com