Výpověď dohodou - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Výpověď dohodou

Veronika Ingrová, 03.07.2008 18:00:10

Dobry den,můj zaměstnavatel zrušil prodejnu v které jsem pracovala a přestěhoval nás na prodejnu která patří někomu jinému.Dopředu nám o tom nedal vědět.Ve smlouvě mám tedy pořád staré pracoviště které vlastně neexistuje a žádný dodatek ke smlouvě jsem taky nedostala.Zajímalo by mě jestli múžu dát výpověď dohodou a jetli mě musí pustit???A popřípadě jestli mě musí proplatit dovolenou??Děkuji za odpověd

Re: Výpověď dohodou

Mgr. Oldřich Topka, 09.07.2008 10:54:15

Dobrý den, žádná výpověď dohodou neexistuje. Buď podáte výpověď nebo se na skončení PP dohodnete. Pokud zaměstnavatel převedl svou činnost na jiného, pak přešli i zaměstnanci. Ale to, že Vás přesunul na jiné pracoviště v pořádku není. S tím jste měli vyjádřit souhlas. Takže se pokuste dohodnout a v případě, že Vám zaměstnavatel nevyjde vstříc mu oznamte, že podáte podnět na inspektorát práce.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »