Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den
měl bych dotah ohledně podepsané dohody a soudně schvalé.
Pře dvěma lety jsem se rozvedl s manželkou s kterou máme společně šestileté ditě,rozvod i vypořádani společného majetku proběhlo dohodou kterou jsem oba podepsaly.
Součastí dohody bylo že manželka se zavazuje k tomu že do 31.7.2008 naspoří částku 20 000,.Kč která bude použita na nakup potřeb pro naši dceru(od žáří 2008 nastupuje do školy).
Manželka se ted brání s tím že nema peníze a že častku která jí byla nařizena soudem nemá a žádné peníze mít nebude.
Muj dotaz zní jak mám postupovat?je potřeba dát nějakou žádost k soudu nebo jak postupovat?
Předem děkuji
Dobrý den, nejprve jí nabídněte mimosoudní řešení, ať do určité doby splní dluh. Pokud ne, předejte věc k soudu, žalobou o zaplacení dlužné částky.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com