Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,prosím Vás,potřebovala bych poradit.Chci vyměnit družstevní byt 1+1 za družstevní 2+1(stejné bytové družstvo)svůj byt dávám jako protihodnotu,s doplatkem 100 000kč.Složila jsem zálohu na rezervaci 10 000kč,kde je psáno:Pokud odstoupím od uskutečnění převodu výše uvedeného bytu z jakýchkoliv důvodů,je v tomto případě záloha ve výši 10 000kč nevratná.Pokud k převodu výše uvedeného bytu nedojde z důvodů,které zaviní naše realitní kancelář je výše uvedená záloha vratná.Po složení rezervace makléřka tvrdí,že výměna asi nebude možná,že se bude muset udělat přepis,tzn.9500kč a celé to prý musím platit já,el.a plyn si mám jít přepsat sama+nechat notářsky ověřit podpis.Bohužel na stránkách realitky je psáno něco jiného.www.profi-byty.cz část naše služby.Nevím co si mám myslet,buď je nekorektní realitní kancelář nebo makléřka špatné proškolená.Zdá se Vám to korektní?? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, dobrá RK se pozná právě podle toho, jak vysoký servis zajistí klientů. Ty, které stojí za to, totiž klientům zajistí veškerý právní i ekonomický servis (smlouvy, přepis služeb, podání daňového přiznání, katastr aj.), aniž by klient kromě zaplacení provize (kterou stejně nakonec platí prodávající v ceně nemovitosti) musel cokoliv řešit. Pokud tedy nejsou schopni zajistit takové služby a to ještě v případě, že v nabídce svých služeb něco takového slibují, je to opravdu nekorektní. Bohužel dnes je takových nesolidních realitek a "makléřů z obýváků" celá řada.
No zkuste se optat u mnou vyzkoušené RK http://www.hitreality.cz/. Určitě vám dobře poradí, stejně jako mně.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com