Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den, mam prosim dotaz ohledne "Navrhu na zapis zmeny zapsanych udaju do OR"
Přidavali jsme k s.r.o. volnou zivnost "Vyroba, obchod a sluzby..."(dle noveho zivnostenskeho zakona platneho od 1.7.08)
1.musim do formulare pro zmenu vypsat vsech 80zivnosti, nebo staci jen Předmět podnikani:" Vyroba, Obchod a služby..."
2.Jake prilohy potrebuji k formulaři pro tuto zmenu?
Prosim poradte mi.
Dekuji
Dobrý den,
do formuláře napíšete pouze nově zapisovanou živnost do kolonky "zapisované". Jako přílohu doložíte živnostenský list (kopii).
Dekuji za odpoved,
mam jeste jeden dotaz, jak je to od 1.7.08?
mam tam vypsat vsech 80 zatrzenych zivnosti?, nebostaci jen nadpis pro zivnost volnou: "Vyroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona"?
Dekuji předem za odpoved
BD
Dobrý den.Jsem veden v obch.rejstříku jako pověřený vlastník SVJ.Odstoupil jsem z funkce a to písemnou formou zaslanou všem vlastníkům.Potřebuji poradit jak mám podat návrh na výmaz pověřeného vlastníka z obch.rejstříku.Nechci být nadále veden jako pověřený vlastník v době volení nového.Na Krajském soudě mi nebyly schopni poradit proto prosím o radu vás.Předem děkuji za brzkou odpověď.
Dobrý den, není mi zřejmé, proč Vám u soudu nebyli schopni poradit, když je to právě on, kdo vede obchodní rejstřík. Formuláře i program pro jejich vyplnění naleznete na www.justice.cz v sekci obchodní rejstřík. Tam vyplníte příslušný formulář směřující k výmazu Vaší osoby z OR. Ovšem, protože jste statutárním orgánem SVJ domnívám se, že bude nutné, aby místo Vás byl zapsán někdo další. Pokud totiž neuvedete nového statutára, může dojít k tomu, že by OR mohl změnu odmítnout.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com