Výpověď před změnou zákoníku práce - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Výpověď před změnou zákoníku práce

Marika Švecová, 01.07.2008 16:04:15

Dobrý den,k 31.8.2004 jsem dostala výpověď pro nadbytečnost a 1.9. 2004 mi začala běžet 3-měsíční výpovědní doba v souladu s tehdejší platnou legislativou.V průběhu září jsem otěhotněla a od 1. 11.2004 jsem měla rizivé těhotenství a pobírala nemocenskou až do mateřské dovolené. Běžela mi ochranná lhůta až do 3 let věku dítěte. V polovině června 2008 bylo dítěti 3 roky. Zajímá mě, kdy mi má skončit pracovní poměr, když dnes je v platnosti 2-měsíční výpovědní doba a na kolik mám nárok odstupných platů, když v době doručení výpovědi (a je to i na výpovědi napsané) bylo nárok na 2-měsíční odstupné. Nyní v době skutečného skončení pracovního poměru je nárok na 3-měsíční odstupné. Pokud mám nárok na 3-měsíční odstupné, jakým způsobem mám zaměstnavateli argumentovat, aby mi nárok uznal a dále, kdy mi skutečně skončí pracovní poměr. Děkuji za odpověď.

Re: Výpověď před změnou zákoníku práce

Mgr. Oldřich Topka, 03.07.2008 15:16:08

Dobrý den, podle přechodných ustanovení ZP, se skončení Vašeho PP řídí podle předpisů platných v té době (§364/2 ZP), a to i když k účinkům má dojít až po 01.01.2007. Takže se aplikuje úprava na právní úkony podle starého ZP (65/1965 Sb.) a žádný účinný argument pro to, aby jste dostala 3-násobné odstupné neuplatníte.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »