Exekuce - fórum

Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

dotaz

petr štěpaník, 22.08.2008 21:58:42

dobrý den mam několik exekucí asi 70000kč, exekutor díky tomu že splácím nepravidelně přišel do bytu který mám pronajatý včetně vybavení.Nalepil na vybavení nálepky zabaveno.Za dva dny mě zatelefonoval a řekl že musím splácet částku kterou nejsem schopen dávat. CHCI SE ZEPTAT JESTLI MÁM NĚJAKOU MOŽNOST OVLIVNIT VÝŠI SPLÁTKY, CO SE STANE KDYŽ ŽÁDNÝ MAJETEK NEMÁM A NEMÁM ANI TRVALÝ PŘÍJEM .DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ PETR

Re: dotaz

Mgr. Oldřich Topka, 16.09.2008 10:33:45

Dobrý den, budete stále veden u exekutora jako dlužník v exekuci. Jestliže kdykoliv v budoucnu zjistí, že máte nějaký majetek nebo příjem, bude ho exekuovat.

exekuce

Miloš Petura, 17.07.2008 12:01:57

dobrý den P.Doktorko,mám exekuci na plat u zaměstnavatele,ale jsem už delší dobu na nemocenské a nejsem schopen plnit závazky exekuce,jěšte mi strhávají 2000kč výživné.Exekutor tvrdí mému učetnímu,že on má přednostní nárok na peníze před výživným,a zaměstnavatel mi blokuje peníze,které mám dostat,pokud se to nevyřeší.nevím co dělat!děkuji předem za radu.

exekuce

patrik parak, 16.07.2008 11:51:09

dobry den mam as tri exekuce na plat splacim jak se to jen da u jedne se zdalo ze je zaplacena 30000 ale najednou prislo ze chteji jeste 58000 na urokach,dostal jsem radu at si zazadam o snizeni tvrdosti zakona nebo tak neco,je neco takoveho?dekuji za radu

Re: exekuce

renata Voborníková, 23.07.2008 14:32:13

dobrý den ,chtěla bych vědět zda je stanovena nějaká lhůta na exekuci která nenabyla právní moci .partner má exekuci na plat již 3 rokem ji splácí a do dneška nenabyla právní moci .Co s tím?A ještě původní pohledávka byla zhruba 70 000,-kč i s penále a nyní činí tato exekuce 300 000,.kč.Kam se máme obrátit .děkuji za odpověď

Exekuce

Eva , 01.07.2008 13:03:48

Dobrý den,
asi před rokem, jsem si vyřídila půjčku v hodnotě 100 000 kč. Za nějakou dobu jsem však zjistila, že se jedná o podvod a tudíž jsem žádné peníze nedostala. Problém je však v tom, že podmínou této půjčky bylo vyřízení penzijního pojištění. Půjčka byla podvod, a tak jsem toto pojištění neplatila a teď mi z dané pojišťovny zaslali zprávu, že vypisují exekuci. Jak v této situaci jednat? Jak je možné tuto smlouvu zrušit?
Děkuji za odpověď.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »