Výpověď z organizačních důvodů - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Výpověď z organizačních důvodů

Pavel Pavel, 30.06.2008 13:19:45

Zaměstnavatel mi nařídil dovolenou v červnu a v době dovolené mi byla doručena výpověď z org.důvodů s účinností od 1.8.2008.Ještě mám dovolenou, která pokryje celý červenec, tu mi zatím nenařídil.V dopise napsal, že mám kontaktovat personální ředitelku telefonicky.Vyměnil zámek v kanceláři, sebral počítač,zrušil kartu na vstup do areálu firmy.Co bude dál?Pokud nepůjdu na dohodu, nechá mne doma dva měsíce např. za průměr a pak doplatí odstupné dle KS?Je celý jeho postup právně legální?Děkuji za odpověď.

Re: Výpověď z organizačních důvodů

Mgr. Oldřich Topka, 03.07.2008 14:23:20

Dobrý den, pokud Vás ve výpovědní době nepustí na pracoviště a nebude Vám přidělovat práci podle smlouvy, pak máte nárok na náhradu mzdy. Jestli Vám vznikne nárok na odstupné nemohu soudit, neznám znění KS. Pokud Vám neumožní vyčerpat zbytek dovolené, pak Vám ho budou muset proplatit při skončení PP.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »