Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
jelikož jsem měla problémy,nesplatila jsem úvěr.Banka pohledávku podstoupila zahraniční firmě,kterou zde zastupuje česká advokátní kancelář.Přišel mi od soudu platební rozkaz,který bych ráda uhradila,jen nevím kam.Je zde částka pro právníka /to je v pořádku/ a částka pro tu zahraniční firmu.Tady je pouze uvedena jejich adresa a není zde číslo účtu.Do této země bohužel česká pošta poukázky neposílá.Nevím tedy,jak firmě peníze zaplatit.Mám je poslat českému advokátovi?
Děkuji za odpověď
Dobrý den, samozřejmě kontaktujte advokáta, který je zastupuje a požádejte ho o instrukce pro zaplacení, pokud možno nejlépe písemně (alespoň mailem). Ať pak máte v ruce důkaz o tom, co Vám bylo sděleno.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com