Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,ja a moje rodina zijeme v RD se svoji matkou jiz 40let. Po te co mi zemrel otec doslo na dedictvi. 1/2 RD zustalo matce, 1/4 me a 1/4 sestre. Sestru jsem vyplatil a tak ted RD je z 1/2 muj a z 1/2 matky. Pri tomto prevodu nemovitosti byla sepsana zavet me matky tak, ze zbytek RD bude muj a sestru vyplatim castkou sepsanou v zaveti. Jenze ma matka bez me vedomosti nechala zmenit zavet a 1/2 RD nechala prepsat na dceru sestry. Opravdu si ji dokazala omotat kolem prstu. O RD se staram jiz 22 let veskera jeho udrzba a udrzba zahrady, vse platim sam. Je nejake vychodisko z tohoto problemu..?? Co navrhujete..?? Dekuji za radu
Dobrý den, pokud je matka psychicky a mentálně v pořádku, pak je to jen a jen její vůle. Chce-li domek darovat vnučce a závěť nepopírá nároky neopomenutelných dědiců (tedy vás jako potomky), pak je to její rozhodnutí, které zvrátíte těžko. Platnou závěť totiž účinně nenapadnete.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com