Nepravé pracovní nabídky PŠ - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Nepravé pracovní nabídky PŠ

Pavel Šatánek, 24.06.2008 22:48:57

Dobrý den

Před nějakým časem jsem se zaregistroval za poplatek 2000Kč u jedné pracovní agentury, která měla zprostředkovávat práci v zahraničí. Vše jsem zaplatil, ale potom jsem tvrdě narazil. Nabídky práce byly pro mě, jako studenta hrubě nevyhovující(samé nabídky, jako inženýr, lékař s praxí...). Tak jsem se rozhodl, že jejich služby budu reklamovat, ale zajímalo by mě, jak je to s reklamací služeb, když např u reklamace zboží se zboží vymění, nebo opraví, ale já už s touto společností nechci mít nic společného a chci zpět jen své peníze.
Přesnější podmínky reklamace jsou na tomto odkazu.
http://zahranicniprace.cz/podpora/reklamace.htm
Prosím pomozte, předem děkuji za jakékoli rady

Re: Nepravé pracovní nabídky PŠ

Mgr. Oldřich Topka, 10.07.2008 16:02:19

Dobrý den, to je věc pro důkladnější právní rozbor. Revize podmínek, na které odkazujete, překračuje rámec zdejšího poradenství. Ale při letmém shlédnutí si můžete všimnout mazaného ustanovení "Při pozdějším odstoupením od poskytovaného zboží je účtován storno poplatek ve výši zaplacené částky.". Takže je otázka, jestli vůbec budete úspěšní a peníze Vám vrátí. Pochybuji, že by jste celou věc nakonec dotáhl až k soudu. Jinak u reklamace služeb se lze domáhat nápravy, přiměřené slevy nebo odstoupení od smlouvy (vrácení peněz).

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »