Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobrý den,bydlím v domě které město prodalo majitelce,ta přišla po půl roce každému zvlášt do bytu(2kategorie)s tím že chce abychom se vzdali půd,na otázku kde budeme hlavně v zimě sušit prádlo řekla že se musíme sami postarat.mám byt 1plus 1 sama s 3dětmi,balkony tu nikde nejsou a sušení prádla v malinkém obyváku je pro mě dost děsná představa.navíc nám přepočítávala metry bez půd a zjistila jsem že to špatně spočítala a připočetla si 8m2 navíc.také že od ledna budem platit o 6OOkč více a každý rok 10%navíc.též mě tak tlačila a její slova že když se s ní hned nedohodnu bude mě dělat naschváli,tak jsem pod nátlakem podepsala ručně napsaný papír kde jsou uvedeny chybné metry že nájem od 2009 bude vyšší a že rok 2010-2011 o 10% vyšší nájem taky jsem si všimla že je tu datum o 3dny dříve než tu ve skutečnosti byla.Moc prosím o odpověd děkuji
Dobrý den,
a co nyní požadujete, když už jste smlouvu podepsala?
Co se týče půdy, tak záleží na tom, zda její užívání máte uvedeno v nájemní smlouvě. Pokud ne, uvědomte si, že k půdě nemáte žádné užívací právo a majitelka nemovitosti si s ní může jednoduše "dělat co chce".
Fakt, že nemáte kde sušit prádlo ji zajímat opravdu nemusí.
Co se týče zvyšování nájemného - předně, podepsala jste to a tak je mi líto, ale obecně při zvyšování nájmů platí zákon o jednostranném zvyšování nájmů, kde je uveden přesný výpočet, jak může být zvyšováno.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com