Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý večer: Jako družstevní dům jsme se písemně vyjádřili ke koupi zastavěného pozemku (ve vlastnictví obce) na němž je postaven panelový dům v celkovém počtu 45 nájemců.V informativním dopise nám bylo sděleno, že finanční částka za id.část pozemku(připadající na užívaný byt)navýšena o 10% (zálohu na předpokládané náklady spojené s převodem vlastnictví) činí 2.813,-Kč Tuto částku jsem v roce 2005 zaplatila a v roce 2006 jsem odkoupila i byt, chtěla by jsem se zeptat, jestli musím zaplatit darovací daň, kterou po mě letos vyžadují. Darovací smlouvu od nich žádnu nemám, pozemek jsem zaplatila, tudíž mě nebylo nic darováno. Děkuji. S pozdravem hezkého dne Jitka
Dobrý den, není zřejmé kdo a proč po Vás vymáhá darovací daň. Pokud nedošlo k žádnému darování, pak po Vás nic takového chtít nemůžou. Konkrétní okolnosti ale z dotazu nevyplývají.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com