Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
zadal jsem jako firma opravu motoru tahače autoservisu, ztrácela se chladicí kapalina při vyšším zatížení motoru, což je uvedeno i v zakázce.
Autoservis provedl opravu ale závada nebyla odstraněna,opět ze ztrácela chladící kapalina.
Oprava stála cca. 20.000,- Kč+ dph.
Byla provedena nová oprava, v zakázce je uvedena opět stejná závada, následovalo další rozebrání a oprava motoru ve větším rozsahu, při které již byla zjištěna závada a opravena. cca dalších 65 tis kč+dph.
Domnívám se že první oprava nevedla k odstranění závady, tudíž že mám nárok minimálně na určitou finanční spoluúčast ze strany servisu.
Je tomu tak?
děkuji Koláček
Nechal jsem si vyměnit v servisu na svém motocyklu součástku. Při kontrole jsem zjistil, že byla použita vadná již používaná a opotřebená sočástka, ačkoli mi byla účtována součástka nová. Prosím o radu jak mám postupovat při reklamaci. Lze případně i podat tresní oznámení pro podvod?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den chci se zeptat jestli značkový servis může používat při opravě neoriginální dily.
dobrý den,
automechanik - živnostník provedl výměnu tlumičů a pružení přední nápravy mého auta. Po zaplacení a převzetí auta se projevují rázy od přední nápravy. Automechanik odmítá převzít auto zpět k reklamaci. Žádné písemné vyjádření, odmítnutí mi nedal. Prostě se o záležitosti nechce bavit. Jak ho donutím k respektování mých výtek? Kdo je kontrolním orgánem, u kterého se mohu dovolat nápravy? Živnostenský úřad?
Díky.
Dobrý den, nechávali jsme si s přítelem opravovat v servisu auto VW. Při zrychlení tudíž při přidání plynu auto začalo pískat, nevím jestli to bylo v motoru či kolech.(o klínový řemen nešlo). V servisu to promazali a řekli nám, že by to mělo být dobré. Avšak při odjezdu auto stále při zrychlení pískalo. Volali jsme zpět a řekli nám, že si to sedne a bude to dobré. Za tuto opravu a prohlídku jsme dali nemalé peníze. Auto po měsíci stále píská.... Prý to bude asi ve výfukovém potrubí. Máme nárok na bezplatnou reopravu, nebo budeme muset znovu platit?? Děkuji za odpověď.
Dobry den,chci se zeptat jestli mam pravo na bezplatnou opravu(reklamaci) :Nechal jsem si udelat rozsahlou opravu meho vozu,oprava stala 68 000,-Jeden z mojich pozadavku bylo to ze jsem chtel opravit to ze mi motor pri vetsi akceleraci skube a nepodava vykon jaky by mel,oni rekli ze to neni problem ze to opravi,opravily to tak ze to bylo dobry jen mesic,po mesici se dostavila ta sama porucha.Auto jsem si vyzvedl pred dvema mesici ze servisu,jednalo se o znackovy servis Ford.Jo a jeste se chci zeptat co by se stalo kdyby nasli zavadu v necem co neopravovaly a neprisli na to pri prvni navsteve servisu a naopak opravily tu soucast co tuto zavadu nezpusobovala,takze zbytecne.Mam pravo na bezplatnou opravu v ramci reklamace te sucasti vozu co tuto zavadu opravdu zpusobuje?Predem Dekuji za radu!Smolak.
Dobrý den, záruční doba na opravu vozidla je 6 měsíců. V té době tedy můžete provedenou opravu reklamovat a požadovat bezplatnou revizi provedené opravy.
Pokud by se prokázalo, že bylo opravováno něco, co si opravu nevyžadovalo, pak byste určité nároky měl. Ale muselo by se to prokázat, což by vyžadovalo přinejmenším posudek znalce.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit,jak je to se zárukou na opravy
agregátů(startér,alternátor,..)u osobních vozidel?Jak se zachovat,když se po opravě ve lhůtě do 6 měsíců projeví vada na jiné,než vyměněné součástce?
Dobrý den, mechanik ručí jen za provedenou opravu, nenese tedy žádnou odpovědnost za vady, které se objeví na dílech, které neopravoval anebo k nim nedošlo v souvislosti s jeho zásahem do motoru vozidla.
Dobry den prosim o radu vlastnim ctyrkolku kterou jsem zakoupil pred 9mesici jiz trikratje opravena na tutez zavadu a ted se objevila jina (nefunkcni starter)mam narok na vraceni penez (koupena nova)
Realitna kancelaria zobrala 30.000kc za byt ktory uviedla na zmluve ako 3+1, ja som si urobil odhad, a na katastre je to zapsane ako 2+1 mam sancu ziskat spatky peniaze?
Dobrý den, pokud nezajistili to, k čemu se zavázali ve smlouvě, pak by to mělo být možné.
Potřebovala bych radu zakoupili jsem v AAA bazaru ojety automobil Ford Focus 1,8 TDCI a to ca týdnu jsem jej musela nechat odvest na reklamaci vyměnili čerpadlo a volali že si mužem pro auto přijet ale ouha nešlo už ani nastartovat takže odtah do autorizovaného servisu Ford s tím si už v ačkách neuměli poradit.... v servisu nám zdědili že je nutá výměna vstřikovaču a cena za opravu+práci dosáhne 40000kč auto máme pojištené u aček přes carlife mecha a elektronické závady ale už v toto auto nemám absolutně duvěru je možné že se jedná o tzv skrytou vadu a z toho duvodu mužeme odstoupit od smlouvy a auto jim vrátit...? děkuji za jakokoliv radu či pomct kam nebo na koho se tímto problémem obrátit..
Dobrý den, o skrytou vady by šlo jen tehdy, pokud by existovala již v době, kdy jste auto převzali. A v těchto případech se prokazování neobejde bez znalce z oboru dopravy a silničních vozidel. To, že jste ztratila důvěru, důvodem k odstoupení od smlouvy skutečně není. To by se muselo prokázat, že šlo o vadu, o které prodávající věděl a neoznámil Vám jí. To už je ale v praxi téměř neprůkazné.
Dobrý den,
v srpnu loňského roku jsem si nechal v servise vyměnit rozvodový řemen motoru svého vozidla. Bohužel, jak se později zjistilo, mechanik nedodržel při výměně technologický postup výměny, čímž došlo po 11 měsících provozu k povolení řemenice, smeknutí se řemene a následně k rozsáhlému poškození motoru. Mám nějakou šanci tuto nekvalitní práci reklamovat? V servise, který mi opravu nyní řeší a který i diagnostikoval špatný technologický postup při výměně, mi tvrdili, že záruka na tyto specifické práce na motoru trvá po dobu servisního intervalu výměny řemene (v mém případě cca 8 let). Někde na netu jsem v minulosti četl, že záleží, na základě jakého druhu zákoníku (Občanský/Obchodní) byla zakázka na opravu vyřízena a hovořilim o záruce v délce 1 rok.
Předem děkuji za odpověď. Kadlec
Dobrý den, na netu se toho dočtete hodně, ale je nutno rozlišovat záruku za zboží (tedy samotný klínový řemen) a záruku za dílo (tedy za práci při jeho výměně). Při opravě automobilů je záruka na provedenou opravu 6 měsíců. V té lze tedy uplatnit reklamaci. Ale pokud by bylo jednoznačně prokázáno, že byla způsobena škoda nesprávným postupem technika, pak by nešlo o reklamaci, ale o uplatnění občanskoprávní odpovědnosti za vady.
Výše uvedený problém je totožný s tím mým, ale bohužel se na stránkách nejsem dopídit odpověďí. Je tu vše nacíleno na komerční poradnu, nebo se to dá používat i jako přehled otázek a odpovědí ?
Děkuji Witz
To vyhledávání dle názvu mě bohužel také nefunguje.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak postupovat v tomto případě. Nechal jsem si ve značkovém servisu opravit vůz (svítila kontrolka emisí). Oprava (trvala cca 1,5měsíce) dle servisu obnášela demontáž a vyčištění hlavy motoru v ceně cca 25000Kč. Po cca měsíci ježdění a najetých cca 2000km zjišťuji, že motor vykazuje extrémní spotřebu oleje (cca 5l na 1000km) což by odpovídalo špatnému sestavení motoru po demontáži a navíc díky kamarádovi, který si motorově stejné auto koupil jsem přišel na to, že uvedená kontrolka vypíná společně s kontrolkou diagnostiky motoru (a to vždy)což u kamarádova vozu nedělá, ale kontrolka emisí zhasíná zcela samostatně v rozmezí cca 1-5 sekund po nastartování motoru. Tudíž se domnívám, že oprava nebyla vůbec provedena a já jsem byl vlastně servisem oklamán, kdy zřejmě nevěděli co uvedenou poruchu způsobuje (jak píši výše, auto bylo v servisu 1,5 měsíce) a pouze přepojili kontrolku na jinou s heslem "Kontrolka zhasla, vše je v pořádku". Prosím o radu jak na ně!
Dobrý den, jako první by jste měl navštívit znalce a nechat si vypracovat posudek. Pokud se prokáže Vaše tvrzení (nebo alespoň to, že oprava nebyla proveden řádně), pak opravu reklamujte včetně požadavku na uhrazení nákladů na znalce (§598 občanského zákoníku: Kupující má právo na úhradu nutných nákladů, které mu vznikly v souvislosti s uplatněním práv z odpovědnosti za vady.). Když nebudou reagovat, pak nezbývá než soud (eventuálně rozhodčí řízení).
Pokud by skutečně opravu neprovedli a přesto si vyúčtovali takovou částku za opravu, pak by se dalo v krajním případě zvážit i trestní oznámení.
Dobrý den. Před rokem jsme dávali auto do lakovny. rezatěli nám hrany na zadních dveřích a někde byla odloupnutá barva. Celkem nám stříkali všechny dveře po lištu a páté dveře celé. Všechny jsou docela v pohodě, ale u jednich začala koroze na tomtéž místě znovu vylézat. Přitom ten plech údajně navařovali, tak nevim v čem je problém. Každopádně auto jsme tam s tím zavezli, ale jak se tak tvářili, nechají nás to znovu zaplatit. A to předtím nás to celé stálo přes 10 000 kč. Teď chtějí zase zhruba 2 000 Kč. Mají na to právo? Ne takovéhle služby zárkua neplatí? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, záruku za opravu stanoví §654 občanského zákoníku: Záruční doba je tři měsíce, není-li sjednána nebo zvláštními předpisy stanovena jinak. Zde ovšem takový zvláštní předpis je. Jde o vyhlášku č. 18/1965, která je stále ještě platná a stanovuje záruční dobu oprav u automobilů na 6 měsíců. Takže, ač se Vám to nelíbí, postupují správně. Záruční doba na předchozí opravu již uplynula.
Dobrý den,zůstal jsem stát na cestě a nešlo nastartovat.Po odtažení do servisu,kde zjistili závadu čidla na vačkové hřídeli a následné výměně tohoto čidla jsem v servisu zaplatil za výměnu nového a práci.Stalo se,že toto čidlo po týdnu znovu odešlo a tak jsem se se nechal odtáhnout do tohoto servisu,kde mi to opravovali a ti mi řekli že budu muset toto čidlo,které mi oni vymění znovu zaplatit a že až po uznání reklamace mi peníze vrátí zpět.Proč bych měl platit toto čidlo dvakrát?Zdá se mi to nefér já jedno čidlo zaplatil a nemůžu za to že to nové po týdnu nejede.Myslím si že za tyto věci a součástky,které mi servis vymění nezodpovídám.Chci jen nápravu.Nevím,kde se mám dovolat.V servise mi řekli že pokud jim toto čidlo nezaplatím nevydají mi vozidlo.Děkuji za odp.
Dobrý den, za opravu i vyměněnou součástku ručí. Zadržovat vozidlo nemohou. Obraťte se na Českou obchodní inspekci.
asi chapu o co jde v servise a vam. vy urcite chcete auto opravit co nejdriv a ne cekat na relamaci cidla. jinak byste pravdepodobne musel nechat auto v servise, dokud by se nevyresila reklamace. v pripade zaruky na opravu, nevim jaka je lhuta na reklamaci
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com