Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,prosím Vás moc o radu.Pracuju téměř 4roky u podnikatele v obchodě jako prodavačka.Když je některá nemocná musí ji zaskočit sám a před měsícem přišel s tím,že veme další prodavačku na kterou ale nemá peníze,řekl nám,že bud' jedna z nás stávajících odejde sama,nebo na podzim jednu vyhodí a nebo nám každé veme z výplaty 2 000kč má na takovéhle jednání právo?Jak se můžeme bránit?
A mám ještě jednu otázku,chci dát výpověd' právě kvůli výše uvedeným důvodům denně slyšíme o snížení platu,neskytly se mi již dvě výborná místa,ale majitel mě nechce pustit na dohodu,o místa jsem přišla a z této situace se stáva začarovaný kruh.Můžete mi prosím poradit jak ukončit pracovní poměr za těchto podmínek?Je i jiná možnost než 2měs.výp,lhůta,když nám takto vyhrožuje?Předem děkuju za odpovědi.
Dobrý den, není. Pokud se nedohodnete, pak Vám zbývá jen výpověď. Se stížnostmi na jeho postup vůči zaměstnancům se obraťte na inspektorát práce.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com