vyhrožování - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

vyhrožování

Jana Tomčíková, 22.06.2008 09:27:07

Dobrý den,prosím Vás moc o radu.Pracuju téměř 4roky u podnikatele v obchodě jako prodavačka.Když je některá nemocná musí ji zaskočit sám a před měsícem přišel s tím,že veme další prodavačku na kterou ale nemá peníze,řekl nám,že bud' jedna z nás stávajících odejde sama,nebo na podzim jednu vyhodí a nebo nám každé veme z výplaty 2 000kč má na takovéhle jednání právo?Jak se můžeme bránit?
A mám ještě jednu otázku,chci dát výpověd' právě kvůli výše uvedeným důvodům denně slyšíme o snížení platu,neskytly se mi již dvě výborná místa,ale majitel mě nechce pustit na dohodu,o místa jsem přišla a z této situace se stáva začarovaný kruh.Můžete mi prosím poradit jak ukončit pracovní poměr za těchto podmínek?Je i jiná možnost než 2měs.výp,lhůta,když nám takto vyhrožuje?Předem děkuju za odpovědi.

Re: vyhrožování

Mgr. Oldřich Topka, 27.06.2008 11:10:57

Dobrý den, není. Pokud se nedohodnete, pak Vám zbývá jen výpověď. Se stížnostmi na jeho postup vůči zaměstnancům se obraťte na inspektorát práce.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »