Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Musí být ve výpovědi dané zaměstnavatelem dle paragrafu 55 uvedeny věcné důvody nebo stačí pouze samotné uvedení paragrafu? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, §55 vůbec žádnou výpověď neupravuje. Jde v něm o okamžité zrušení PP zaměstnavatelem, výpověď je něco jiného. Je zcela samozřejmé, že důvody, pro které je PP skončen tímto způsobem, musí být vymezeny velice přesně a pečlivě. Pouhý odkaz na §55 sám o sobě skutečně nestačí. Ostatně zaměstnavatel musí znát ZP, kde je v §60 jasně stanoveno, že okamžité zrušení PP musí zaměstnavatel i zaměstnanec provést písemně, musí v něm skutkově vymezit jeho důvod tak, aby jej nebylo možno zaměnit s jiným, a musí je ve stanovené době doručit druhému účastníku, jinak je neplatné; uvedený důvod nesmí být dodatečně měněn.
Prosím vás 30.6.mi končí výpovědní doba jenž vyplívá z §52 písm.cZP.Jsem v pracovní neschopnosti a podle lékaře budu marodit i v červenci.Kdy mi tedy pracovní poměr skončí a kdy si mám vyzvednout zápočtový list?Děkuji za odpověď.
Dobrý den, neuvedl jste, jestli jste výpověď dal nebi ji dostal. Jestli jste ji podal Vy, pak PP skončí uplynutím výpovědní doby. Jestli jste ji dostal, pak se o doba nemoci do ní nezapočítá a zbylá výpovědní doba doběhne až po návratu z nemocenské.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com