Konec pracovního poměru. - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Okamžitá výpověď zaměstnavatelem

Eva Fikrlová, 08.08.2008 13:50:21

Musí být ve výpovědi dané zaměstnavatelem dle paragrafu 55 uvedeny věcné důvody nebo stačí pouze samotné uvedení paragrafu? Děkuji za odpověď.

Re: Okamžitá výpověď zaměstnavatelem

Mgr. Oldřich Topka, 13.08.2008 10:21:06

Dobrý den, §55 vůbec žádnou výpověď neupravuje. Jde v něm o okamžité zrušení PP zaměstnavatelem, výpověď je něco jiného. Je zcela samozřejmé, že důvody, pro které je PP skončen tímto způsobem, musí být vymezeny velice přesně a pečlivě. Pouhý odkaz na §55 sám o sobě skutečně nestačí. Ostatně zaměstnavatel musí znát ZP, kde je v §60 jasně stanoveno, že okamžité zrušení PP musí zaměstnavatel i zaměstnanec provést písemně, musí v něm skutkově vymezit jeho důvod tak, aby jej nebylo možno zaměnit s jiným, a musí je ve stanovené době doručit druhému účastníku, jinak je neplatné; uvedený důvod nesmí být dodatečně měněn.

Konec pracovního poměru.

Radek, 18.06.2008 18:22:48

Prosím vás 30.6.mi končí výpovědní doba jenž vyplívá z §52 písm.cZP.Jsem v pracovní neschopnosti a podle lékaře budu marodit i v červenci.Kdy mi tedy pracovní poměr skončí a kdy si mám vyzvednout zápočtový list?Děkuji za odpověď.

Re: Konec pracovního poměru.

Mgr. Oldřich Topka, 19.06.2008 08:20:27

Dobrý den, neuvedl jste, jestli jste výpověď dal nebi ji dostal. Jestli jste ji podal Vy, pak PP skončí uplynutím výpovědní doby. Jestli jste ji dostal, pak se o doba nemoci do ní nezapočítá a zbylá výpovědní doba doběhne až po návratu z nemocenské.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »