Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, jsem referent na MěÚ a začala jsem studovat VŠ v oboru, ve kterém pracuji. Je možné čerpat práva dle §232 ZP (volno na zkoušku, volno k účasti na vyučování..), aniž bych měla sepsanou dohodu se zaměstnavatelem?? Dosud jsem to řešila náhradním volnem popř. dovolenou, ale zjišťuji, že to na další ročníky nebude stačit. Vykonávám práci zařazenou do 9. třídy a vzdělání mám „pouze“ středoškolské (taky mi zkrátili 2 roky praxe). Byla jsem se zeptat zaměstnavatele, zda se mnou sepíše dohodu o zvyšování kvalifikace, ale odmítl s odůvodněním, že zde studuje již mnoho zaměstnanců. Děkuji za odpověď.
S pozdravem Z.T.
Dobrý den, kvalifikační dohodu uzavírat nemusíte, ale pokud chcete využívat úlevy na studium podle §232 ZP (volno na účast na vyučování a zkoušky), musíte k tomu mít souhlas zaměstnavatele.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com