Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, jsem vdova je mi 53 let a dosud jsem několik let pobírala vdovský důchod, při tzv. péči o nezaopatřené dítě. Dcera se však náhle rozhodla ze studia ukončí a začne pracovat. Tímto jí zaniká sirotčí důchod. Já však nevím, jak to bude se mnou. Zda budu svůj vdovský pobírat nadále, či nikoliv. Předem děkuji za odpověď. Lenka Čechová
V říjnu letošního roku zemřel můj tchán, ve věku 72 let.
Manželova matka je ve starobním důchodu a v prosinci jí bude 68 let. Chtěla jsem se zeptat, zda bude mít nárok na vdovský důchod, i přesto, že žije ve společné domácnosti se svým druhým synem a jeho ženou, kteří jsou oba výdělečně činní. Děkuji
Manžel zemřel v roce 2008 abyl plným poživatelem invalidního důchodu narodil se v 1950 a jsem se narodil v roce 1957 rada bych v bych věděla v letech kolikati letech budu mýt narok na vdovský důchod.Děkuji.
Dobrý den.V roce 2004/30.11/,zemřel manžel.Byl v plném invalidním důchodu.Rok jsem pobírala vdovský důchod.Je mi 50 let.A touto cestou bych se chtěla zeptat,jestli do budoucna mám ještě někdy nárok na vdovský důchod po manželovi.Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, prosím o radu ohledně vdovského důchodu pro mou matku. Můj otec zemřel v roce 1998, bylo mu 49 let a matce bylo v té době 47 let. Oba pracovali celý život, nemají žádné chybějící roky. Mají dvě děti. Zajímá mě, zda bude mít máma nárok na část důchodu po otci, až nastupí v roce 2010 do důchodu, nebo zda vše propadne státu. Na ČSSZ jí řekli že nárok nemá, ale nevysvětlili proč a já myslím, že se mýlí. Moc děkuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com