Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den. Koupil jsem ojetý vůz od původního majitele, ne od bazaru. V kupní smlouvě jsem podepsal že Kupující byl seznámen s technickým stavem vozidla, jeho vadami a to bez výhrat přijal. Co když se mi něco rozbije? Mám šanci na nějakou spoluúčast díky tomu co jsem podepsa?
Dne 29.2.2008 jsem prodal prostřednictvím autobazaru vozidlo.Před prodejem byla pracovníkem autobazaru provedená prohlídka technického stavu,zkušební jízda a zpracován zápis o technickém stavu,který se předal kupujícímu při koupi vozidla.13.4.2008 mě autobazar kontaktoval,že kupující má problém s převodovkou,že vozidlo je nepojízdné,ať si celou záležitost vyřídím.Před prodejem jsem vlastnil a užíval vozidlo cca 6 měsíců bez jakýchkoliv potíží a závad a takto jsem jej i předal do bazaru k prodeji.Jak mám prosím postupovat vůči kupujícímu na jeho případné požadavky? Zkoušel jsem se s ním okamžitě spojit telefonicky,ale prozatím bezúspěšně.
Děkuji Mirek
Dobrý den, chci se zeptat.Přítel prodal motocykl, asi po týdnu se mu kupující ozval, že musel nechat opravit převodovku a že po něm chce polovinu ceny opravy zaplatit. Kupující měl možnost jízdy na motocyklu,kterou však odmítl.Nyní příteli volal právník kupujícího, že to dá k soudu jestli mu to nezaplatí. Tak se ptám jestli je tento krok oprávněný a jestli platí pro tento případ záruka na vadu skrytou půl roku. Děkuji
Dobrý den,
v těchto případech je vždy otázka, zda-li vada existovala v době prodeje a navíc, zda se nejedná o běžné opotřebení vzhledem ke stáří motocyklu apod.
Doporučuji, abyste vyzvali kupujícího, že požadujete doložení znaleckého posudku, že vada není obvyklá stáří a opotřebení a že existovala již déle, tj. v době koupě.
Dobrý den. Obracím se na Vás s dotazem,který se týká vrácení auta autobazaru, které se novému majiteli rozbilo. V kupní smlouvě jsme na možné závady upozorňovali a doporučili jejich opravu . Za 2 týdny vyprší 6 měsíců od prodeje. Budeme muset vrátit peníze nebo platit opravu? Moc děkuji za odpověď a radu.
Dobrý den,
chtěla bych se informovat, jakým způsobem postupovat při reklamaci skryté vady. V roce 2006 jsem koupila byt v novostavbě, ve kterém byla nepatrná prasklina po celé délce zdi v obývacím pokoji. Vzhledem k tomu, že tato zeď sousedí s výtahem, postupem času se vlivem otřesů výtahu prasklina zvětšila. V průběhu roku jsem tuto prasklinu již 2x reklamovala, když vždy došlo k dočasnému odstranění, a to zatmelením. Na základě další reklamace developer přiznal tuto vadu a navrhl jako řešení umístění lišty po celé délce praskliny. S tímto řešením vzhledem k estetické stránce a umístění praskliny (uprostřed obývacího pokoje)nesouhlasím. Mám právo požadovat slevu z kupní ceny bytu, neboť jsem nebyla upozorněna na neodstranitelnost vady, příp. jak vysokou částku? Tuto situaci řeší všichni majitelé bytových jednotek sousedících s výtahovou šachtou ve stejném domě.
Děkuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com