Kategorie: Občanské právo / Pojištění
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobrý den.vytopila jsem sousedy.škoda je minimální.máme pojistku ale nevztahuje se na poškození bytu třetí osobě.sousedka nahlásila pojistnou událost na své pojištovně,chtěla jsem se zeptat kdo ji teda vlastně škodu uhradí.jestli má pojistka na kterou se ale vytopení nevztahuje nebo její pojištovna vystavý zprávu ve které bude částka kterou ji uhradím.děkuji případně za odpověd
s pozdravem p.halíková
Dobrý den, před měsícem nás vytopil soused, provedl neodborný zásah do instalace. Škodu nahlásil u ČP na svoji pojistku odpovědnosti. Poté dorazil technik od pojišťovny nafotit a sepsat škodu. Domluvili jsme se že udělají výpočet rozpočtem. Vzhledem k tomu, že jsme 2 roky po rekonstrukci, tak jsem mu doložil na poškozené věci faktury. Tvrdil, že během 14 dní by měly přijít peníze na účet. Po 14 dnech žádné peníze nepřišly ani nás nikdo nekontaktoval, proto jsem volal na infolinku. Zde nás ubezpečili, že všechny dokumenty mají a čeká to u likvidátora. Ten volal příští den a řekl nám, že se seznamuje se škodou a že pokud jsme to takto vše doložili, kdyžtak že se ozve. Po týdnu jsem volal opět na infolinku, kde jsem se opět nic nedozvěděl jen že opět dají vědět likvidátorovi. Ten mi volal následující den s tím, že chce přijet posoudit škodu, kterou jsme pochopitelně začali mezi tím opravovat, a zjistit náš právní nárok na hrazení škody. Mám proto obavu, aby se nyní nezačala pojišťovna točit v odkládání a prošetřování stále dokola a úhrada v nedohlednu. Co bych mohl ze své pozice poškozeného udělat při vymáhání svých práv? Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit,jak postupovat v případě,když pojišťovna odmítá vyplatit náhradu škody.Vytopili mne sousedé,kteří jsou pojištěni (já v té době bohužel ne).Byla vytopena elektroinstalace,která následně vyhořela.Nutnou výměnu provedla firma na fakturu,která činila 29 000 Kč.Zničena malba ve třech místnostech,zatečení do koupelny,které téměř spadl strop atd.Pojišťovna mi zaslala dopis,ve kterém sděluje,že mi bude poskytnuta úhrada v celkové výši necelých 10 000.Jak mám prosím postupovat dál,když s tímto nesouhlasím?Podotýkám,že likvidátor přišel až téměř po dvou měsících.
Děkuji za odpověď
Dobrý den,
chci sezaptat na tuto situlaci: soused o patro níž je mírně vytopen a tvrdí že k vytopení došlo od nás ani jeden nemame pojistku a u naás nejsou vubec žádné známky po nějakém uniku vody.Vytopení nahlásil soused asi po 2 měsících a nevi přesně kdy se tato věc stala.Osobně nesouhlasín s uhradou škody ,protože podle meho nazoru jsme žadnou nezpusobili prosim o radu jak postupovat.
Děkuji za odpověd
Dobrý den, Vy v této věci žádné konkrétní kroky podnikat nemusíte. Požadavek na náhradu škody totiž uplatňuje soused a je tedy na něm, jak hodlá postupovat a jestli se chce škody domáhat třeba i soudně. Pokud mu škodu nenahradíte dobrovolně, pak mu stejně nic jiného než žaloba o náhradu škody nezbývá. Důkazní břemeno o škodě a její výši ponese on, Vy se pak budete muset ubránit jeho tvrzením.
Dobrý den,
Jsem nájemkyn bytu. Potřebuji poradit s postupem při řešení problému s opakovaným vytopením sousedova bytu pod námi.
Vytopení je vždy menšího rázu, ale skvrny po vodě jsou po několikátém vytopení viditelné (zahnědlé okraje), ale většinou na rozličných místech. Vždy bylo vytopení vidět na stropě až ráno, nikdy večer, kdy jsem se koupala.
Jde pravděpodobně o problém s odpadem pod vanou, ale nelze to bohužel zjistit, protože vana je obložená kachlemi a není tam přístup k odpadu.
Tento problém měla i majitel bytu, když tu ještě bydlel. Ji několikrát jsme ho na to upozorňovali, ale po ár měsících se problém oběvil znovu.
Prosím poraďte, jak postupovat ?
Děkuji za jakoukoli rozumnou radu.
Dobrý den,
zjištění závady byste měla provést bez ohledu na okachličkování vany. Bude zřejmě třeba obklady odstranit, aby byl přístup k odpadu z vany. Doporučuji poradit se s nějakým řemeslníkem.
Dobrý den. Bydlím v domě jehož majitel je bytový podnik. Nedávno jsem vytopila sousedy bydlící pode mnou. Tito vzniklou škodu oznámili na svoji pojišťovnu (ČP), která jim poskytla pojistné plnění ve výši téměř 3.000,- Kč. Česká pojišťovna nyní žádá tuto částku po mně. Z tohoto důvodu jsem ČP napsala dopis, že k vytopení sousedů došlo následkem nepředvídatelné závady na sifonu u vany a tedy nesouhlasím s tím, že bych měla platit 3.000,- Kč. Já pojištěnou domácnost nemám.
Z ČP mi odpesali, že pokud doložím vyjádření od instalatéra, že závada na sifonu byla nepředvídatelná a také doklad od koupi nového sifonu, tak ustoupí od postihu vůči mně. Sifon mi ale opravoval kamarád od manžela, který není živnostník, ale instalatér - amatér, jehož vyjádření k závadě nebude mít požadovanou váhu.
Prosím o zodpovězení, zdali je postup ČP tomto případě správný, zali skutečně mám povinnost uhradit částu, kterou pojišťovna požaduje, když jsem přímo nezpůsobila škodu svým jednáním. Děkuji Zezulková
Dobrý den,
Jsem majitel bytu. Potřebuji poradit s postupem při řešení problému s opakovaným vytopením našeho bytu sousedkou z horního patra.
Vytopení je vždy menšího rázu, ale skvrny po vodě jsou po několikátém vytopení viditelné (zahnědlé okraje).Někdy mi teče i přes světlo na záchodě. Koukal jsem na strop nad jádrem a jsou tam dvě škvíry,kudy voda teče.
Sousedka měla vždy po příchodu do koupelny (pod vanou), kam jsem přišel na kontrolu sucho . Trubky společného odpadu jsou v pořádku a jde evidentně o problém s odpadem pod vanou.
Tento problém měla i předešlá nájemkyně bytu. Podotýkám, že já mám domácnost pojištěnou (čsob) a sousedka nevím.Mám pojištěny holé zdi.
Jak postupovat ?
Děkuji za jakoukoli rozumnou radu.
Dobrý den. Mám byt v osobním vlastnictví v panelovém domě. Občas jsem měla menší skvrny na stropě v kuchyni i v ob,pokoji. To ustalo. Provedli jsme rekonstrukci bytového jádra. Byt nade mnou byl delší dobu neobýván, Pana majitele jsem několikrát upozornila na to že když se objeví, tak mne vytápí. V současné době byt pronajal a problémy začaly opět. Skvrna se začíná každým dnem zvětšovat a děsím se až dojde do ob.pokoje. Majitel odmítá věc řešit- řekne mi ...."máte to mít pojištěný" Chtěla bych vědět jak mohu postupovat, na koho se obráti, když svůj byt pojištěn nemám....já ale přece nikomu škodu nezpůsobuji. Děkuji Janaq Janská
Dobrý den. Vytopila jsem sousedce koupelnu. Mám sice pojištění, ale má jen fleky na zdi, takže si myslim, že je zbytečné brát to přes pojistku. Chci se zeptat, zda stačí, když jí to tam vymaluju. Nebo pokud chce sousedka peníze, že si to udělají sami, musím jí vyhovět? Nebo stačí, když to dám do původního stavu a vymalujeme jí to? Samozřejmě záleží na domluvě. Ale zda ze zákona stačí, že jí to dáme do původního stavu sami. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, dohoda o odstranění následků škody mezi Vámi by měla stačit. Ať už jim to uhradíte nebo to uděláte sami. Nejlépe by bylo si to sjednat písemně, aby za čas nepřišli s tím, že nejsou spokojeni nebo si nenárokovali další škody, které se náhle "objeví" až po určité době. Nebo prostě využijte Vaší pojistku.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com