Smlouva s podminkou - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Smlouva s podminkou

Daniel Hromada, 11.06.2008 13:01:09

Dobry den,
ma tento problem:

Dostal jsem nabidku na 'brigadu', jedna se o typicky multilevel, neboli piramidovy system.
Jedna pojistovaci firma vytvorila reklamni kampan ve ktere garantuje kazdemu, kdo privede na seminar o pojisteni nejmene 3 lidi s tim ze si minimalne jeden pojistku zjdedna, 3000Kc odmenu. Podminkou je ze si i ja musim zjednat pojistku proto abych mohl dostavat tyto penize.

Neuvazene jsem smlouvu podepsal a od ted musim posilat teto firme 1000Kc mesicne na pojisteni. Smlouva je na 3 roky. Po skonceni smlouvy mi bude pojistka vyplacena s 8mi procentnim urokem.Pokud se rozhodnu ustoupit od smlouvy musim zaplatit necelych 30 tisic.

Muj dotaz spociva v tom, jestli se mohu proti podpisu odvolat? Na smlouve je me rodne cislo, bydliste. Jsem zletily ale v dobe podpisu smlouvy jsem nemel u sebe Obcansky prukaz. Smlouvu o pojiste jsem tedy nepodepsal. Jen smlouvu o brigade (v ktere tedy byla podminka ze si pojistku musim zjednat)

Re: Smlouva s podminkou

Mgr. Oldřich Topka, 18.06.2008 15:01:59

Dobrý den, neznám smlouvy, o kterých píšete. Ale to, že jste neměl u sebe OP Vám určitě nezakládá právo na odstoupení od smlouvy. Svoji vůli jste dobrovolně stvrdil podpisem smlouvy. A pokud není smlouva protiprávní, pak platí to, k čemu jste se zavázal. Záleží na uvážení každého, jestli do takového "projektu" vstoupí nebo ne. Eventuálně můžete vzít smlouvu a zadat některé advokátní kanceláři její právní rozbor.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »