Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,
chci se zeptat, zda ma zamestnavatel pravo me nutit k vybrani pauzy na obed. Dle zakoniku prace jsem se docetla, ze pauza muze byt nejdele po 6 hodinach. Ja jsem zamestnana na 6hodin denne/ 30hodin tydne a 1/2 hodina denne navic na obed mi dela komplikace, jelikoz jsem casove omezena. Staram se o 6 letou dceru.
Dekuji za pomoc.
Sona Darby
Dobrý den, tohle by jste měli vyřešit vzájemnou dohodou, pokud však bude zaměstnavatel ochoten vyjít vám vstříc. Jde spíše o to, že zaměstnavatel je povinen nejdéle po 6 hodinách poskytnout přestávku, ale nesmí tak učinit na konci pracovní doby. Takže Vám nemůže přestávku určit tak, že by jste ji měla až po 6 hodinách, kdy Vám ale končí pracovní doba.
Dotaz: Jsme plně organizovaná základní škola spojená s mateřskou školou v jeden právní subjekt. Vedením MŠ byla pověřena vedoucí učitelka MŠ, která tedy nemá statut ředitelky. Kolik hodin týdně činí její přímá výchovně vzdělávací činnost?
Děkuji.
Dobrý den, na to se informujte na školském odboru městského úřadu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com