Brigády - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Brigády

Marek Novák, 08.06.2008 21:08:24

Chtěl bych se zeptat na legálnost těch pracovních nabídek, kterých je na internetu spousta. "Pošlete nám vstupní poplatek a my vám dáme možnost pracovat v reklamě (skládání letáků do ofrankovaných obálek)." Práce spočívá v tom, že já dostanu jeden leták a instrukce, že mám vytvořit takovéto inzeráty a vydělvám tím, že mi lidé posílají vlastně ten vstupní poplatek a já jim za to zkopíruji ten leták + ty instrukce. Chtěl jsem se zeptat, je to legální a pokud ne, je možnost takového podvodníka nějak žalovat?

Re: Brigády

Mgr. Oldřich Topka, 11.06.2008 11:20:18

Dobrý den, z jejich strany je to pouze nabídka. A záleží na každém, jestli ji bude akceptovat nebo ne. Trestní oznámení by v této věci příliš účinné nebylo. Jestliže se někdo rozhodne, že podmínky akceptuje a chce skládat letáky do obálek a rozesílat je dalším zájemcům, pak je to jeho volba a nikdo ho k tomu nenutí.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »