Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, mám problém.
Mám uzvařenou smlouvu o smlouvě budoucí, s termínem podpisu kupní smlouvy v srpnu 2006. To se nestalo. Stavba ještě neexistovala. Letos v červenci jsme jednali s prodavajicim o kupni smlouve. Pravni zastupce prodavajiciho nam predlozil kupni smlouvu, my jsme ji podepsali. Pravni zastupce prodavajiciho, nam sdelil, ze prodavajici podepise smlouvy zitra. Bohuzel se tak nestalo (to jsme zjistili az nyni).
Prodavajici ma nas v sachu, ma smlouvu (kterou jsme podepsal)a pry ji nepodepise. Jak jsem nyni zjistil, bohuzel uz uplynul rok od soudni moznosti vymoci podpis prodavajiciho. Je presto mozne se uspesne domahat podpisu smlouvy, pokud nam nedal prodavajci vcas vedet, ze ji nepodepsal?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com