Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
POZOR NA Juditu Žlůvovou! Pokud Vám bude volat ohledně zájmu o Vámi inzerované zboží, raději pošlete někam a zavěste! Nechá si naposílat na dobírku plno věcí, které pak nepřevezme. ZTRATÍTE PENÍZE JAK ZA POŠTVNÉ, TAK to i pak zdržuje od dalšího prodeje, protože to trřčí na poště v ČB! Kompletní kontakt na pí Žlůvovou: Judita ŽŮVOVÁ M. Chlajna 5 České Budějovice 37005 tel.: 728802060 (+420 728 802 060)
Dobry den, vyskytl jsem se v situaci kdy jsem dorucil vypoved neplatici a dokonce i trstni oznameni za neopravnene uzivani bytu. Nastal ale mesic kdy mi vyprsi i kauce kterou slozili a tedy jsem se rozhodl je vystehovat.
Chtel jsem se tedy zeptat jestli je mozne je vystehovat za doprovodu mestske policie, pokud je povina mi pomoci. Nebo zda musim vyckat na moment kdy v byte nikdo neni a za doprovodu treti osoby byt vystehovat a veci uskladnit. Na jakou dobu jsem povinen tyto veci uskladnit? Predem dekuji za odpoved.
Dobrý den,
ale Vy je vystěhovat bez soudního rozhodnutí nemůžete. Vzhledem k tomu, že by se jednalo o trestný čin, tak Vám k tomu nepomůže (resp. neměla by) ani policie.
Pokud neopustí byt dobrovolně, je třeba podat žalobu na vyklizení soudu, pokud nevyklidí tak návrh na výkon rozhodnutí. Nepotěším Vás, ale jestli se nevystěhují dobrovolně, může to trvat i několik měsíců, než je z bytu dostanete.
A radit Vám, abyste je proti jejich vůli vystěhoval a doufal, že nepodají trestní oznámení, nebudu.
Dobrý den,
vy pronajímáte byt, aníž byste znal nájemní právo??
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com