Vypoved dohodou + Pracovni Urad - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

neukončená smlouva dluh vzp

Katka , 21.07.2008 12:06:13

Pracovala jsem pro firmu od 1.11.06,1.12.08 ji odkoupili nový majitelé,otevřeli novou provozovnu a já pro ně pracovala po 4 měs. mi přestal platit,že má nějaké problémy a vše doplatí.Já pracovala stále po pár týdnech přestal dojíždet a poté i tel.komunikovat,vypařil se.Mě přišli zdělit,že není od začátku uhrazen žádný nájem,tudíž musím odevzdat prostory.Vše jsem předala,dostala k předání výpověd pro majitele.Podařilo se mi spojit s 2 majitelem,ten mi zdělil,že vše vyřeší,doplatí mi dlužné peníze,jen že potřebuje čas tak týden.Cekala jsem týden dva a bylo to stále dokola nakonec přestal komunikovat i on a já zůstala s dluhem od začátku roku na VZP bez výplat a neukončené smlouvy.Nevím jak dál to řešit.

Re: neukončená smlouva dluh vzp

Mgr. Oldřich Topka, 28.07.2008 16:17:32

Dobrý den, v tomto stádiu už Vám pomůže jen žaloba o zaplacení dlužné částky. Jedině Vy sama, eventuálně s pomocí najatého právníka, se můžete domáhat svých práv. A protože mimosoudní řešení není podle všeho reálné, zbývá soudní řízení.

Vypoved dohodou + Pracovni Urad

Marek Loub, 06.06.2008 12:02:54

Podepsal jsem financne zajimavou dohodu o ukonceni pracovniho pomeru ke dni 30.05.2008. V zemestnani jsem vsak byl az do 06.06.2008 coz znamena ze se nemohu prihlasit na Pracovni Urad do tri dnu ... jelikoz jsem je jiz propasl. Znamena to tedy ze si budu muset zdravotni pojisteni zaplatit za mesic Cerven sam? Budu si muset sam zaplatit i socialni pojisteni ci se socialni pojisteni vztahuje pouze na lidi v zamestnaneckem pomeru.
Predem Velice Dekuji za odpoved.

Re: Vypoved dohodou + Pracovni Urad

Mgr. Oldřich Topka, 10.06.2008 12:44:56

Dobrý den, zdravotní si doplatíte za dny než se zaregistrujete na ÚP. K doplacení sociálního se můžete, ale nemusíte, přihlásit sám na OSSZ.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »