Rozchod s pritelkyni - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Zavazky vuci pritelkyni

Petr Klimes, 17.06.2008 09:09:43

zil jsem s pritelkyni(nebyli jsme manželé),mame 14mesicni dceru.jake mám dalsi fin.povinnosti krome placenivyživneho na dceru.Pritelkyne mela exekuci,její rodice si vzali na sebe pujcku na uhradu této exekuce,a ona nyni po rozchodu po me pozaduje,abych ji tyto pujcky hradil napul.Musim dodat,ze po dobu vztahu jsme rodicum tyto pujcky hradili prubezne z jeji materske a me vyplaty.

Rozchod s pritelkyni

Petr Klimes, 03.06.2008 15:36:19

mam dotaz:

zil jsem s pritelkyni(nebyli jsme manželé),mame 14mesicni dceru.jake mám dalsi fin.povinnosti krome placenivyživneho na dceru.Pritelkyne mela exekuci,její rodice si vzali na sebe pujcku na uhradu této exekuce,a ona nyni po rozchodu po me pozaduje,abych ji tyto pujcky hradil napul.Jinak tyto pujcky necha napsat na sebe a vymáhat je soudne.Má na to právo?je moji povinnosti jí krome vyživného neco platit?Diky za odpoved.

Re: Rozchod s pritelkyni

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 03.06.2008 15:46:54

Dobrý den,
jestliže na těchto půjčkách nejste uveden jako dlužník, nemáte žádnou povinnost tyto půjčky hradit - to je pouze její dluh.

Petr Klimes, 06.06.2008 10:04:11

a mam nejakou povinnost platit pritelkyni nejake vyzivne?

Petr Klimes, 06.06.2008 10:04:26

a mam nejakou povinnost platit pritelkyni nejake vyzivne?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »