Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Pozor! Tady nejde jen o poplatky, ale vážné ohrožení demokracie! Smysl Ústavy třeba může každý ústavní soudce vyložit jinak,
ale jde o porušení § 13 zákona o ÚS, který jasně říká, že pokud ÚS rozhoduje o zrušení zákonů nebo jejich jednotlivých ustanovení...nebo jde o změnu dosavadní judikatury, je rozhodnutí přijato, jestliže se pro ně vyslovilo alespoň devět přítomných soudců! Tak kde to jsme, když Ústavní soud, jehož soudci jsou jmenováni na dobu 10 let a proti jehož rozhodnutí není přípustný opravný prostředek, rozhoduje protizákonně, tedy osmi soudci? V poslední době se kolem Ústavního soudu děje mnoho podivností a mám vážné obavy, kam až tohle může vést!!
Tak to je opravdu síla! Díval jsem se na Vámi uváděné předpisy a je to opravdu tak! Jak může fungovat ústavní soud, když sám porušuje zákony a předpisy, které se vztahují k jeho práci? Tomu se nedá říct ani demokracie, ani Itálie...... To se prostě nedá komentovat. Pánbůh s touto republikou a s námi všemi.
Dobrý den, souhlasím s Váma v tomto státě už je jen moc peněz a skupin které prosazují své soukréomé požadavky a zneužívají zákon a moc, sám mám bohatou skušenost se stavebním úřadem v Berouně a co bude dál?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com