CEZ - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

CEZ

Leo Janku, 29.05.2008 06:05:32

Dobry den,

lonskeho roku na podzim jsem ukoncil smlouvu o odberech elektriny. Bohuzel jsem ovsem v esmlouve jiz nezrusil policko o zasilani faktur na odberne misto. CEZ poslal fakturu, ktera se mu vratila a v zapeti poslal prvni upominku. Ta se mu samozrejme opet vratila. Presto, ze ve smlouve byla adresa meho trvaleho bydliset a telefon kde jsem stale k zastizeniokamzite predali tuto vec advokatni kancelari a a ta me bez problemu kontaktovala na adrese trvaleho bydliste. Samozrejme ze po me vymaha i sve naklady, ktere za navrh zaloby a poslani dopisu cini 7500Kc (zatim). Uprime receno ja jsem z toho v soku. CEZ se me ani nepokusil kontoktovat jinak. Naopak mi pripada ze se jim to hodilo. Prosim ma vubec cenu s tim cokoli delat nebo proste sklapnout usi a zaplatit.

L

Re: CEZ

Mgr. Oldřich Topka, 12.06.2008 13:48:56

Dobrý den, jestliže na Vás "nasadili" advokátní kancelář, pak se sám ubráníte těžko. Nejlépe by bylo zajít za advokátem a poradit se s ním, jestli zde existuje nějaká možnost. K tomu je totiž třeba důkladně prostudovat smlouvu a zejména obchodní podmínky dodavatele, což zde neprovádíme. Teprve pak bude jasné, čím by bylo možné se bránit. Eventuálně se můžete obrátit na sdružení obrany spotřebitele nebo na občanskou poradnu.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »