Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den jsem nájemníkem v domě který spadá pod správu Pozemkového Fondu ČR.Pozemkový Fond nechal vybudovat septik do kterého je svedena kanalizace od cca 10 nájemníků.Od samého začátku mame s nimi dohady protože je septik špatne vybudován a přitékají tam spodní vody.Septik se vyváží každých deset dní fekálním vozem a částka je následně rozůčtovaná podle počtu osob v každé rodině.Nyní se jedna rodina odstěhovala ale septik je stále stejně plný takže se částka rozdělila mezi zbývající nájemníky.Já platím 1750 Kč měsíčně což je částka dosti vysoká.Žádal jsem PF aby vývoz septiku účtoval podle vodoměru který mam u domu ale odmítají.Podle vodoměru odeberu o třetinu méně vody než je účtovany vývoz odpadu.Na žádné takové služby nemáme s PF ani smlovu tak bych prosil o radu jestli musím platit částky které si PF usmyslí nám účtovat.Děkuji za radu J.Folke
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com