Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
Chtěl jsem se zeptat moje matka zemřela a pravděpodobně neplatila pojištění u VZP.Bude pojišťovna vyžadovat doplacení dlužné částky po dědicích?
Děkuji.
Dobrý den, pojišťovna se může do dědického řízení se svým nárokem přihlásit. Dědici však odpovídají jen do výše nabytého dědictví. Tzn. pokud zdědíte např. majetek v hodnotě 50.000,- Kč, odpovídáte případným věřitelům pouze do této částky.
Mgr. Lucie Jindrová
Dobrý den,chtěl jsem se optat měl jsem před lety pár zaměstnanců kteří byli přihlášeni se vším všudy,moje firma se rozpadla a ja všechny odhlásil až na jednoho u VOZP,vím že tento člověk byl veden poté na pracovním úřadu který platil zdravotní pojištění v době jeho nezaměstnanosti a dále byl později již zaměstnán.Otázka zní já ho neodhlásil u VOZP ale pracovní poměr včetně ze sociálního zabezpečení byl řádně rozvázán,může po mně pojišťovna něco vyžadovat když jsem ja ho neodhlásil?Diky za odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com